.

Hyvää Joulua

ja Rauhaisaa Uutta Vuotta.

Hyv%C3%A4%C3%A4%20Joulua%20-08.jpg

Kulunut vuosi jääkin historiaan hyvin erilaisena vuotena, kiitos koronan. 

"Nortti" ( Kellolan Näkäräinen ) on hoitanut nyt meillä jäniskoiran hommia, vaihtelevalla menestyksellä. Saatu pari kaatoa, ylösotot alkaa sujua, kuhan ajoihinkin saataisiin pituutta, niin hyvä tulisi. Nortti kävi myös monissa terveystutkimuksissa, kaikista terveen paperit.

Menetimme "Riitun" ( Jänispolun Friia ) 14 vuoden iässä, iso aukko laumaan.

Kesällä tapahtui kauheita - Visan ( Siimline's Texas Ranger ) menetys...Ja, vielä isompi aukko laumaan.. ( Kotona siis vain 3 labradoria ja 1 suomenajokoira enää - kaikki uroksia )

Kävimmä tasan 1 lähinäyttelyn - Nortille tulos ( PU3 ) ja Otto ( Neptune's Legacy King Kong ) kaivettiin naftaliinista ( PU2 ).

Penturintama hiljennettiin - nyt "Nasu" ( Halolan Liian Paksu Perhoseksi ) odottelee pentuja vuoden vaihteeseen.

Haaveet uudesta pennusta olleet "katselu"asteella vielä....Pikkupojathan ( Tave ja Iivo - Strongline's Cross-Country ja Strongline's Eenie Meenie Miney Moe ) tulee jo 4 vee - mihin se aika menee?, eli oliskohan aika tehdä jotain? Pentukuume nostaa päätään..

Vuosi ollut muutenkin raskas, kun äiti ( 84 v ) on sairastellut ja olen ollut lähes "omaishoitajana" käyden 1-2 x viikkoon viemässä ruokaa, hoitamassa apteekkiasioita, siivoilemassa ym. Ei muuten, mutta kun itekkin pitää "oikeissa" töissä edelleen käydä :)

Tänä vuonna ollaan saatu nauttia iloisistakin asioista, ollaan oltu paljon kalassa, sienessä, marjassa ja metsällä :) 

.

.