.

3.8.19 Kuopio, kv ( 43 labradoria, Paavo Mattila )

"Tave" Strongline's Cross-Country AVO ERI 1 SA

"Iivo" Strongline's Eenie Meenie Miney Moe VAL ERI 4 SA

"Nasu" Halolan Liian Paksu Perhoseksi NUO ERI 4

3.8.19 Vesilahti, ryhmänly ( 38 labradoria, Kirsi Nieminen )

"Noppa" Halolan Nais Paholainen JUN ERI 1 SA vara-SERT

.

Olipa kiva piiitkästä aikaa ( yli 2 kk aikaa edellisestä ) olla koiranäyttelyhumussa ja nähdä tuttuja ja vaihtaa kuulumisia ja kelikin suosi. Tuloksiin ei voi olla kuin tyytyväinen. Kaiken kruunasi Nopan hieno esiintyminen toisaalla ja sieltä vara-SERTin nappaaminen - Onnea Noppa ja Liisa/Veijo :)

Joo,

Ihan aikuisten oikeesti, uhkasin jo toukokuussa jäädä pitkälle "talvilomalle" näyttelyhommista, mutta perinteisesti jäädään nyt sitten mittaamattoman pitkälle tauolle näistä hommista. Ollaan yhteyksissä, vaikka ei naamatusten nähdäkkään, en mie minnekkään katoa.

Ai niin, monet ihmetteli, miksi Iivon FI MVA-arvoa ei olla vahvistettu. Ihan yksinkertainen syy, taipumuskoepaperit oli jossain pöytälaatikon pohjalla, jossain... Kun kyselin kokeen järjestäjiltä joku viikko sitten niitten perään, sieltähän ne löytyi ja aika nopsaan päätyivät KoiraNettiin ja vihdoin Iivo sai vahvistuksen valionarvolleen, jonka olin hakenut sille jo 26.5.19  ( meni siis reilut 2 kk siihen aikaa... nykymaailmassa, kun nopeimmillaan parin päivän kuluttua on vahvistettu tulosten saamisesta )

Meillä alkaa pikkuhiljaa metsästyskausi, Riitu oottaa kovasti päästyä jänisten perään ( juu, Riitulla ikää "vasta" 13v ja 4kk ) ja pikkumies-Nortti kasvaa kohisten ( ikää jo komiat 12 vk ) ja sitä aletaan kouluttaa metsämiehen rooliin. Penturintamalla myös alkaa tapahtua pitkän tauon jälkeen, eli Alli ekana vuorossa ja onhan meillä pentusuunnitelmia pitkin tulevaa talvea :) Olkaa kuulolla.

.