.

Eilen vietettiin meillä suuret synttärijuhlat, kun Suuri Valkoinen Metsästäjä, Herra Johtaja = Pietu, täytti kunnioitettavat 15 vee :) Pitkän iän salaisuus? Terveellistä ruokaa ( kaikki mikä on terveellistä, on pahaa, esim. vihannekset kuivamuonassa = ne inhottavat vihreät pallerot - ne valuu suupielestä pois, niitä ei syödä ) , liikuntaa mahdollisimman vähän, unta 23,5 tuntia vuorokaudessa.... Siinä muutama neuvo.

Kyllä mie ennen Pietun tuloa ihmettelin kaupan kissanruokahyllyn luona, kun "mummelit" ostelivat kissoilleen ruokaa ja tutkivat hyvin tarkkaan purkin kyljestä, mitä purkki sisäsltää... Vaan, en ole sen jälkeen ihmetellyt, sillä ite teen ihan sitä samaa, eli tutkin mitä missäkin purkissa on. Ja, sen pitää olla tietenkin KiteKatin kanaa ja maksaa :) Se on se, mikä pitää kissan tyytyväisenä ( ainakin kun sitä saa vaan kerran viikkoon, muut ajat syödään muuta ruokaa, jos siis syödään, toki ahvenfile ruodottomaksi fileoituna on pop myös )

Ja, kaiken kukkuraksi Pietu osaa puhua - me jutellaan hyvinkin henkevistä asioista sen kanssa :) Ja, se juttelee, etenkin iltaisin oikein pyytämällä pyytää, että "eiks mennä jo nukkumaan?" Ja, kun sänkyyn asti päästään, kaiken pitää olla tip-top, eli peitto on oltava ihan tasaisesti, sillä "prinsessa" ei voi nukkua, jos on muhkuroita... ja, tilaa oltava puoli metriä, että Johtaja mahtuu... Ja, päikkäreille meillä ei salaa mennä - sillä Pietu on siellä takuulla aina ekana :)

- kaikki ruoka on nostettava ensin lattialle, ettei sinne vaan ole piilotettu jotain, vaikka vihanneksia... - ( karjalat joi joku muu :)

- ette muuten jätkät oo nähneet ikinä näin isoa mahaa...-

- ja sitten unta kaaliin, pää tietenkin tyynyllä...-

.

Toivotetaan Pietulle monenmonta onnellista vuotta vielä ( sillä uutta kissaa meille ei Pietun jälkeen tule.)

.