.

Huomenna siis tapaamme isolla joukolla pentutreffien merkeissä Joensuussa. Otan mukaan myös pari varista, jos joku haluaa näyttää pennulleen tätäkin ihmeotusta :)

( päivitys 21.7. ) ->

- Pentutreffit oli ja meni, Kiitos kaikille osallistujille - oltiinkin koolla isolla porukalla helteisellä raviradalla. Oli kiva nähdä teistä jokaista yhdessä ja erikseen, jokainen kerkesi kertoa omat kuulumiset ihan yksityisesti miulle ja mie kerkesin kysellä omat tärkeät kysymykseni ja tutkia jokaisen koiran rauhassa. Tehtiin tiukat näyttelytreenit ja hyvin koirat ja omistajat homman osasivatkin. Samoin pari varista oli tutkittavana ja hyvin riistaintoiselta porukka vaikuttikin - hienoa. Kuvattiin koko porukka myös pikana lopuksi ja kaikista saatiinkin ihan julkaisukelpoiset kuvat. Seuraava tapaaminen onkin vasta "valovuosien" päästä, jos käy niin hyvin, että pentutreffi-illan toiset treffit onnistuivat odotetusti (.. sillä miehän lähin pentutreffien jälkeen ajelee Hilen kanssa 600 km keikalle herra Rikiä tapaamaan :)

.

Tänään meillä oli mielenkiintoiset ja hikiset ( lämmintä yli 25 astetta jo aamusta ) treenit ja erittäin hyvin onnistuneet myöskin. Luulen, että meijän treenien vieraileva tähti "pahvi-Paavo" on aikas onnellinen :) pikku-likka-tolleri siis toimi varisten kanssa vallan mainiosti ( todisteeksi saatiin muutama kuvakin ) ja kaninkin otti muutaman kerran suuhun, alun haparoinnin jälkeen uiminenkin onnistui ja damit alkoi tulla nätisti järvestä pois veneestä huolimatta - siitä on hyvä jatkaa. "pahvi-Paavo" oli miulle suureksi avuksi, että treeneihin saatiin "mörkö" paikalle. SuurKiitos. Miun pikku-ukoille treeni oli antoisa.

.

Huomenna ajellaan pitemmän kaavan mukaan sitten Hilen kanssa miehelään, eli Hile astutetaan. Toiveissa olisi mustia ja keltaisia pentuloita 9 viikon kuluttua :)

Harmittaa aivan suunnattomasti, kun alun alkaen suunniteltu uros olisi ollut tuossa ihan "nurkan" takana;  mutta eihän sitä anneta kaikenmaailman "piharakeille", kuten omistaja oli tuumaillut :) No, jokainen tekee kuten haluaa ja jalostaa miten kuten haluaa, ihan vapaasti, Suomi on vapaa maa, kunhan muistaa omissakin jalostusvalinnoissa pysyä myös perusterveyden kannalla. Tämä onkin kasvatushistoriani ensimmäinen kerta, kun valitsemani uros ei olekkaan käytettävissä. Toivotaan, että kyseiselle urokselle on tulossa "ovista ja ikkunoista" omistajan kriteerit täyttäviä narttuja :)  .. joita kriteerejä miun täysin terve, FI & RU MVA-narttu, jolla jo jälkäläisnäyttöäkin, ei täyttänyt...   :(  mutta, elämä on. En usko, että huonompaan päädyin ... aika näyttää.

.