.

ryhmänäyttely, 47 labradoria ( Pia Itkonen tuomaroi )

.

"Yllätysvieraana" oli matkassa mukana Visa ( Siimline's Texas Ranger ) joka saikin juosta muutaman kiekan vanhoja muistellen ennen virallisten kehien alkua, ja olihan se aika otettu siitä :)

.

Halolan Qunniankukko                  NUO H

"Vito" Saskian No More               KÄY ERI 1 SA PU 2 vara-SERT

"Alli" Alliesfollies                            JUN ERI 3

Halolan Sini-Simpukka                 NUO ERI 3 SA

"Hile" Halolan Tyrmäystippa        VET ERI 2 SA

.

Labradorikehän jälkeen saatiin tuomari kyyneliin asti, kun laulaa lurautettiin hyvin moniäänisesti ja nuotin vierestä päivänsankarille pieni laulu, Onnea vielä kerran.

.

Eli meidän uusi harrastus etenee kuin juna eteenpäin, ilman mitään ongelmia - onhan ihmisillä vaikka mitä harrastuksia - joku kerää postimerkkejä, joku kerää pullonkorkkeja - mutta meidän Vitolla on harrastuksena keräillä vara-SERTtejä - varoituksen sana, jos joku semmoisen meiltä vie jatkossa, ollaan hyvin-hyvin vihaisia :) Omistaja voisi pikkuhiljaa uskoa, että Vito on niin ihastunut vaalenasiniseen väriin, että ei luovu siitä millään opilla, kohta on yksi seinä tapetoitu näillä vara-SERT lätkillä :) miun pikku-möhkö, kahta en siis vaihda -

- Vitoa ja vara-SERT'tejä :)

.

Visan mukana oloon oli ihan konkreettinen syy - Herra oli mennyt sopimaan treffit pohjoisen tytön kanssa läheiselle huoltoasemalle kehien jälkeen. No, on se koirilla helppoa, parin minuutin tutustumisen jälkeen "hommiin" ja 15 minuutin kuluttua kumpikin lähtee omaan kotiinsa tyytyväisenä :) Odotamme siis 9 viikon kuluttua mahdollista perheenlisäystä "huoltoasema"rakkauden seurauksena. = ps. Ja, tämä tyttöhän on ultrattu tiineeksi :)

.

Erittäin kiva uutinen etelän suunnalta. Halolan Usko Tai Elä "Ella" käväisi Hyvinkään näyttelyssä tänään ja tuomisina JUN ERI 3 :) .. ja, Ellahan on Viton tyttö.

.

.