.

Tänään meillä on suuret juhlat - Pietu-kissamme, vanha "Suuri-Valkoinen-Metsästäjä" - saavuttaa kunnioitettavan iän, eli 19 vuotta.

Kukapa olisi uskonut silloin vajaa 19 v sitten, että tämäkin päivä nähdään. Paljon on matkan varrella sattunut ja kaikki ne "yhdeksän" henkeä on jo menetetty, enää se oma on jäljellä. Pietu on selvinnyt 6 kk katoamisreissusta ja ilveksen puremasta.

Viime aikoina on askel kummasti lyhentynyt ja ikä alkaa näkyä olemuksessa, kohta varmaan tehtävä kävelysilta, että pääsee sänkyyn. Mutta kuulossa ei ole mitään vikaa - sekunti ennen herätyskellon soimista Pietu pomppaa ylös ja alkaa naukua, yhdessä köpötämme alakertaan ja aamun eka ateria Riitun kupista pitää saada - raakaa jauhelihaa. Harvoin jaksaa kestää hereillä niin pitkään, että saan koirat syötettyä ja hoidettua - Pietu on jo täydessä unessa sängyssään nukkumassa. Miten joku voikin nukkua aina? Kun se 24 tuntia vuorokaudessa ei enää riitä? Eikä tule makuuhaavoja.

Mitään kovaa se ei enää syö - paitsi varastaa koiran kupista kovia raksuja :) Herkuttelee siis jauhetulla lohella, pussiruuilla.ja tietenkin gotler-siivulla.

Näillä siis mennään - tästä eteenpäin varmaankin päivä kerrallaan.

Pietu%2019v-normal.jpg

- silmät on edelleen kirkkaan siniset :)

Pietu%2019vee-normal.jpg

- Pietu tarkkailee -

.