.

10.6. Kangasniemi ( 23 labradoria, Maret Kärdi, Viro )

.

Saskian No More "Vito"                  NUO EH 2

Halolan Rautarouva "Essi"              JUN ERI 1 SA PN 4 vara-SERT

Halolan Sini-Simpukka "Hertta"       JUN ERI 2

Halolan Ota Tai Jätä "Aada"            NUO ERI 1 SA

Halolan Mehiläinen                         AVO ERI 3 SA

kennel Halolan                               KAS 1 kp ROP-kas

- Ota tai Jätä, Sini-Simpukka, Rautarouva ja Mehiläinen -

.

Pikkulikat tempaisivat kunnolla ekassa virallisessa näyttelyssään, Rautarouva 9 kk, 3 pv ikäisenä tosiaan lähes täydellisesti, eli vara-SERTtiin asti riitti rahkeet ( kaiken sen Joensuun näyttelyn "sekoilun" jälkeen kaikki siis hyvin - jos joku pystyisi miulle kertomaan, mitä siellä Essille tapahtui, kiitollisena sen tiedon ottaisin vastaan ). Sini-Simpukka elämänsä ihan ekassa näyttelyssä upeasti luokkansa toinen ERI:llä, ikää siis tasan 9 kk :) Voi kun kaikki kasvatit käyttäytyisi kuin Hertta - olipas hienosti käsissä ja kontaktissa tämä pikkulikka - kiitos omistajille siitä.


- Rautarouva ja Sini-Simpukka vauhdissa -

- Rautarouva - PN 4, vara-SERT -

- Sini-Simpukka, JUN ERI 2 -

- Ota Tai Jätä - ERI 1 SA -

No, Vitossa tapahtui jokin mystinen muutos parissa viikossa - mikään ei ollut enää kohdallaan :) - ainut asia, mikä ennallaan; miellyttävä luonne. Näin sitä rotumääritelmää voi katsella eri kanteilta, ainut, että eihän tuo koira ole mihinkään tuosta muuttunut. Toki "paras" versio on jonkun viikon takaa, kun Vito mitattiin kehässä suurena uroksena, peräti 59 cm saatiin mittaa!!! Siis, aivan liian kookas uros ( no, oikeasti kehässä oli myös 65 cm uros, joka ei ollut tuomarin mielestä ollenkaan iso :) Pitää varmaan jalostustoimikunnalle ilmoittaa, että täällä olisi todella ylisuuri uros jalostukseen :) heh-heh. Vito se jaksaa pitää omistajansa hyvällä tuulella ihan jokaisessa näyttelyssä - miun pikku-möhkö :)

- Vito - muuttunut persoona :) , mutta luonne kohdallaan -

- ihana liikekuva - aika suora selkälinja ja vaivattomat likkeet, eikä nouse häntä - menossa siis "Tätseri", eli Essi-Rautarouva -

.

( näyttelyn kuvat´; Saija Keränen ja Jarno Vainikainen - Kiitos :)

.

 

 

.