.

Ainahan se on tiedetty, että odottavan aika on pitkä, niin nytkin. Meijän "vee-nelonen"-sarja odotuttaa edelleen itseään. Kaikenlaista pientä mutkaa ja mäkeä on ilmaantunut aina vaan esteeksi. Mutta, nyt uskallan sanoa, että Veto, Veikko, Viivi ja Wagner on oikeesti tulossa, jonain päivänä, ehkä parin viikon päästä? No, onpahan paljon hienompaa, kun ne vihdoin saadaan, jokainen erikseen ja kaikki yhdessä;  unelmien täyttymys - pitkään niistä kaikista ollaan haaveiltu, välillä salaa, välillä ääneen sanoen. Jos mie oon joskus saanut "pikku-ukot", niin saan mie "vee-nelosenkin", ihan varmasti.( Pikku-ukot on siis Keno ja Visa, kohta 3 vee ja painoa reilut 40 kiloo... varmaan lopun elämäänsä meijän pikku-ukot.. ) Ja, "vee-nelonen"-sarja esittäytyy virallisesti näillä sivuilla kuvineen päivineen heti kun niitä alkaa tänne tippua. Sitä hetkeä myös itse odotan jännittyneenä :)

.

Joku muukin odottaa, Mette-tyttönen siis, Metellä menossa 58 tiineysvuorokausi, eli ensi viikolla pitäisi myös pentuja syntyä, eli tekemistä ja touhua kyllä riittää ihan omiksi tarpeiksi. Mette saatiin tänne meille torstaina, on tosi tukevasti tiineenä ja ihan älyttömän kiltti koira ( kiitos Sanni ja Pauli ) Ja, miulla alkaa "synnytysloma" maanantaina :)

.

Muutama hieno jänisreissukin tehtiin viime viikolla, joka kerta saatiin ajo aikaan, nyt on vaan jänikset keksineet ihan uuden jutun - eli menevät louheen. Liekkö Riitu liian pelottava vastus takaa-ajoon, että jäniksen mentävä todelliseen turvapaikkaan? Mutta, meitä ei tuollaiset pikkujutut haittaa yhtään.

.