.

Reissu on tehty, itse reissu oli tosi kiva ja paljon hauskoja juttuja tuli kuultua ( oikeesti, olipa taas jutut !! Aulikin esitys nalkissa olevista koirista oli kyllä aika hyvä = ). Ja, matkassa mukava porukka ja luotettavat kuljettajat. Kiitos kaikille. Ja, odotetaan, miten monelle reissulaiselle alkaa kärsä ja saparo kasvaa, kun Norjassa se sikainfluenssa jyllää...

Itse näyttely meni enemmän kuin persiilleen, piti mennä Norjaan asti , että "pääsi" kehään niin, että hävettää.. Arpa veti "spakaatit" majapaikan lattialla edellisenä iltana kun säikähti "isoa, pelottavaa" koiraa - kääpiömäykkyä :) ja jokin paikka sillä sitten venähti/kipeytyi tosi pahasti ja Arpan meno kehässä oli sitten jotain, mistä ei ole kellekkään mitään kerrottavaa, valitettavasti. Tulos VAL 1/2. Jotain positiivista kuitenkin, kotiin päästyä kipulääkettä naamariin ja muutaman tunnin kuluttua koira oma, iloinen itsensä. Sinille VAL 1/4 CK.

Ihanaa olla kotona ja päästä omaan sänkyyn ensi yöksi.

.

Pentupulinaa....

Visan ja Fenjan pennut syntyi Venäjälle perjantaina 23.10.09 ( 4+4 )

Visan ja Lusan pennut ovat syntymässä.... ( syntyivät keskiviikkona 28.10.09, ( 5+4 )

Kenon ekasta pentueesta Fusan kanssa ( s. 3.6.09 ), tulos viikonloppuna Kazakstan  : ROP-pentu ja BIS-pentu :-) Hieno aloitus Kenon pennulla !!

.