.

Vapaapäivän kunniaksi Riitu töihin. Aamusta olikin aivan super huippukeli, ainakin ihmisen mielestä. Riitu töihin seittemän jälkeen porotarhan takaa ja ei mene kuin muutama minuutti, kun perselähdöllä ajo alkaa, menen takuuvarmaan passiin kumpareen reunalle, mutta kas kummaa, ajo pyörii ihan eri alueella taas, tunnin kuuntelen ja siirryn lähemmäs ajoaluetta, mutta kuten viimeksi, ajo siirtyi taas kauemmas, tällä kertaa tosi kauas, ison tien taakse asti. Eipä ollut muuta vaihtoehtoa, kun yksin olin metsällä, kuin palata takas kotiin ja lähteä autolla Riitun ja ajon perään. Parin tunnin huippuajo siitä saatiinkin aikaiseksi ja onnellinen metsäläinen auton konttiin huilaamaan. Passissa olikin jännä tunnelma, kun koko ajan kuului hirvien "mörähtely" taimikossa ihan siinä vieressä :) Onneksi ei kuitenkaan "törmätty".

Tämän päivän saalis siis paljon raitista ilmaa ja liikuntaa ja Riitulle hieno työpäivä ja tulihan tuota Lanberia taas ulkoilutettua :) Ai että mie nautin näistä pienistä hetkistä luonnon rauhassa ja Riitun ajosta, kun täysillä paahtaa menemään.

-

-

Halolan Ånks-pentue täytti tänään maagisen 1-vee.

Ja, siskolikka-Esteri kävi tietenkin sen pakollisen krapulareissun heittämässä eläinklinikalla - nyt sitten jännätään virallisia tuloksia, mutta toden totta - kyllä noilla nivelillä elää ihan koko loppuelämän :)

.