.

21.11.09 Jyväskylä kv.näyttely , Noreen Harris, Irlanti ja 91 labradoria

PEK 4                Halolan Hunajapupu

NUO EVA         Wildn'beauty's Texas Tommy ( mystinen ontuminen kesken kehän??  * päivitystä asiaan alempana )

KÄY EH4           Siimline's Texas Ranger

NUO EH4          Halolan Dahmatassu

AVO EH3          Halolan Pohjantähti

PN 4                  Halolan Aikuinen Nainen "Sini"

.

Pentu-uutisia, tällä kertaa Arpan tekeleitä, eli Ruusalle syntyi 9.11.09 pennut ( 5+5 ), ja ihan tähän Suomenmaahan ja keltaisia.

.

Metsästysuutisia myöskin, eli perjantainan kamalassa ilmassa homma meninasi mennä persiilleen, mutta lopulta ajo ja kaato.

Tänään täysin lumettomassa maassa epäilyt oli suuret jo ylössaamiseen, mutta eipä keretty ku kannolle istua, kun ajo käynnissä, sattui oikea juoksujänis, kaksi kertaa nähtiinkin, iso valkea metsäjänis, mutta otettiin Riitu pois tunnin pyörittelyn jälkeen, kun alueelle tuli toinen koira, joka nenän edestä otti saman jäniksen ajoonsa. = ei makkeeta mahan täyveltä :)

.

*  Joo, siis Kenon ontuminen kehässä, kun joku kertoisi miullekkin, mitä tapahtui? Sillä, kehän jälkeen autolle mennessä ei ontunut enää ollenkaan. Samoin tänään, siis sunnuntaina otin senkin "kylmästi" mukaan tunnin ryteikkömetsä-rymistelylenkille - ei tietoakaan ontumisesta, ei ennen lenkkiä, eikä lenkin jälkeen. Mutta, elämä on täynnä pieniä ihmeellisiä asioita. Tietenkin olen hyvilläni, ettei jalassa ole mitään vikaa...

.