.

28.8.10 Mäntyharju, ryhmänly ( Tuula Savolainen, 35 labradoria )

.

KÄY EH1             "Visa"

VAL ERI1 PN2      "Sini"

.

.... ja, tähän päättyikin tältä osin tämän vuoden viralliset noutajaharrastukset, helmikuussa Tuusniemeltä aloitettiin, käytiin siellä ja täällä yhen ja toisen kanssa ja jotain jäi käteenkin. Tämän vuoden tavoitteesta jäi toki puuttumaan pikkuisen, sillä Visa taitaa olla ainoa labradori, jolla on kaikki koossa, mutta se yksi pikku juttu puuttuu... ( on siis 6 x SERT, 6 x vara-SERT, CACIB, taipumuskoe suoritettuna - nämä tietenkin alle 2 vee saavutettuna :)   onpa NOME-b: ALO 3- tuloskin ja ikääkin nyt yli 2 vee ) Onpahan sitten jotain mitä vielä tavoitella :) ensi vuonna? tai seuraavana?  :) Eihän sitä suun täydeltä kerralla, miun pikku-ukolle.

...Meillä käynnistyy metsästyskausi todenteolla 1.9. jäniksen ja Riitun merkeissä. Hilen pentujen pitäs syntyä puolentoista viikon päästä, ja kaikenlaista muutakin kivaa suunnitteilla, eli tekemiset ei lopu.

... ja, iteltä meinasi uskoa loppua, sanoinkin, ettei Arpa osaa enää astua. Mutta niin se vaan näytti olevan omistajaansa ja narttujen omistajia vihmerämpi ja todennäköisesti on aika tarkkanenäiseksikin tullut vuosien saatossa. Muutama narttu kävi kosiomatkalla, mutta Arpaa ei ole pätkääkään nartut kiinnostaneet, ei sitten pätkääkään - ja yllättäen ovat jääneet tyhjäksi ( ilman progea ) Nyt se näytti toteen nenänsä tarkkuuden, sillä keskiviikkona kävi narttu, joka ei sitten taaskaan kiinnostanut, ei sitten yhtään, mutta onneksi narttu kävi progessa ja syykin selvisi - ei ole päivät kohdallaan ja laskettiin, että sunnuntaina sitten uusi yritys. No, nyt olikin kuin eri koira hommissa, kun narttu oli oikeana päivänä liikkeellä...helppoa kuin heinänteko :)  Mie vainoharhaisena jo kaikenvaroilta Arpasta otatin maanantaina spermanäyteen ja siellähän oli semmoinen kuhina ja vilinä, että oksat pois :) Sen puolesta ei ole siis estettä pentujen aikaansaamiselle :)

- tässäpä tämäpäiväinen astutus - näytösluontoon :)

... ja, tänään 23.9. ultran mukaan tulossa kivankokoinen pentue tästä astutuksesta :)

 

.