.

.

Nokin pennut syntyi ke 25.7.12

( 3 + 7 = 10 )

- 3 mustaa urosta, 6 mustaa narttua, 1 ruskea narttu
.

* luovutus 12.9. alkaen
.

* kaikki pennut on löytäneet oman kotinsa *
.

.
.
* kuvia ja kuulumisia päivitetään tähän kohtaan viikottain *
.
.

.

- vastasyntyneet -
.

- pennut 3 pv vanhoja -
.

2.8.2012

Pennut siis jo viikon vanhoja, eilen siis. Täällä kaikki hyvin, pennut kasvaa kohisten ja Noki hoitaa hienosti pentujaan :)
.
8.8.2012

No niin, pennut jo 2 vk vanhoja. Niin se aika menee nopsaan. Mitäs täällä, edetään kuin juna eteenpäin, pennut kasvaa ja alkavat pikkuhiljaa muistuttaa labradoreja. Olleet jo monta päivää jaloillaan ja kovasti jo ääniäkin kuuluu, ainakin kun maitobaari ei just sillä sekunnilla aukea :)
.

- 2vk, 1 pv - nyt on kiire ja iiiso hätä...
.

- ..ja näin tulee kakka ja kakka tulee näin :)
.
14.8.2012
.
Nokin pennut huomenna jo 3 vk vanhoja, vai sanoisiko nuoria. Silmät on auki kaikilla, olleet jo kauan ja jalat vie vauhdilla sinne ja tänne pentuaitauksessa, hännät vaan heiluu tahdissa. Matokuurikin nieleskeltiin ekan kerran, toki Noki aloitti oman kuurinsa samaan aikaan. Kynsiä on leikelty viikottain ja kivaa tuntuu sylissä olla ja puntuilla kynsien leikkauksen ajan. Uutena juttuna aloitettiin kiinteän ruuan opettelu, eli parasta parhaille ( naudan paistijauhelihaa raakana) ja hyvin kyllä maistui :), pikkuhiljaa aloitetaan pentunappulan syöminen sitten.
.

- ensin pistellään jauhelihat naamariin -
.

- ja jälkiruuaksi vedetään kunnon maitohörpyt kuopiolaisittain -
( Noki on siis kuopiolainen, siksi tyylikin on savolainen :)
..

- 3 vk, 2 pv - järjestys se olla pittää syödessäkin -
.
21.8
Huomenna pennut jo 4 viikkoa, niille on ilmestynyt terävät naskalit suuhun, eli hampaat on puhjenneet ja Nokin imetyssessiot alkaa olla pikaisia käyntejä pentutilassa. Kiinteää ruokaa siis syödään ja vesikupilla käydään juomassa ja välillä vähän uimassakin :) Kovasti jo leikkivät keskenään ja yritetääpä purra kaveria korvasta tai hännästä, että saadaan hyytävä huuto aikaan. Ja, vauhti senkun lisääntyy, mennä viipotetaan joka paikkaan.
.

- pentuaitauksen suurennus, menoa ja meinkinkiä -

- täystuholainen, hampailla kokeillaan joka paikkaa -

- ei minnuu yhtään väsytä, ei väsytä, ei ...-
.
28.8.
.
Osasto W:ssä kuuluu kummia. Jotain ihmeellistä siipien havinaa kuuluu taivaalta, mitä ihmettä? Mutta, eikös osasto W vaan saanutkin odotettuja vieraita kylään, sillä Herra ja Rouva Varis sieltä tulla tupsahti ja tipahti keskelle pentuhuonetta. Kyllä pennuilta tippui unihiekat kerralla silmistä, kun kamala käry rupesi käymään nenään, mitä-mitä? Kyllä kasvattaja on taas onnellinen , miten vaakku kiinnosti pentuja.

- kyllä kiinnostaa -
.

- kaikki kymmenen tutkii -
.
Osasto W ulkoilee - siis ovat ihan paihalla :)
.

- on tutkimista - heinänkorsia, koivunlehtiä, hiekkaa.. -
.

- kivaa tuntuu pennuilla olevan ja arvaa vaan, maistuiko uni tämän jälkeen ? -
.
6.9.


.

Viiko taas vierähtänyt, paljon onkin taas tapahtunut. Pennut on tunnistettu, eli mikrosirut on niskassa ja pennut on myös rekisteröity, rekisteripaperitkin tuli nopeaan tahtiin matopostissa ilman ongelmia. Noki pääsi ansaitusti nauttimaan elämästään ilman pentuja, eli on kotiutettu. ( Kiitos Lindalle kaikesta ) Nyt on vaan touhuttu, syöty, nukuttu ja käyty ulkoilemassa ja riehuttu aivan valtavasti. Nämä on kyllä harvinaisen kilttejä ja hiljaisia pentuja :)
.

- ja alati nälkäiset oottaa ruokaa -
.
9.9.
.

No niin, lähtölaskenta on alkanut!!
Tänään, sunnuntaina tietenkin :), on eläinlääkäri tarkastanut W-osaston ja terveeksi todennut. Siinä tutkittiin silmät ja korvat, hännät ja jalat, kuunneltiin sydänäänet, koposteltiin poijjilta pikkupallukat, eli kivekset, suukin tutkittiin tarkaan, miten ne hampaat on sinne asettuneet, katsottiin onko napatyriä ja tutkipa tuo yleiskunnonkin.
Mitään huomautettavaa ei 10 pennun porukasta löytynyt.
Osasto W on siis valmiina luovutukseen - ensimmäset pennut lähtevätkin sitten heti keskiviikkona uusiin koteihinsa.
.
16.9.
.
No niin, osasto W on hiljentynyt. Kaikki pennut on lähteneet uusiin, omiin koteihinsa omistajiensa iloksi.
Onnea matkaan :)
...

.
 

.

.