.

.

Eli, en ole itse "syyllinen" J-pentueen rekisteröinnin viivästymiselle. Näköjään piti 20 vuotta kasvattaa, ennenkuin tuli tämmöinen ongelma eteen ja paperit katosi "jonnekkin" matkalla....

Kaikki asiat on hoidettu ja paperit lähetetty Kennelliittoon pentujen ollessa reilu 6 vk ikäisiä, eli 13.8.09. Tarkoituksena rekisteröidä pentue OmaKoirassa, mutta sehän ei sitten onnistunut tämän pentueen kohdalla ollenkaan ( viimeisin vastaus oli, että pentujen isän omistajanmuutosilmoitus lähetettävä välittömästi kennelliittoon?!? - joku muu halusi omistaa Visan....) Pari viikkoa sitten rupesin kyselemään sähköisesti rekkareiden perään, saamatta vastausta, sitten puhelinrumbaa ( ja läpihän en onnistunut pääsemään ), kunnes 22.9. sain puhelinyhteyden ja langan päähän ystävällisen virkailijan, joka otti asian hoitoonsa. Pentueilmoitus oli "kadonnut" matkalla, eikä sitä sitten löytynyt mistään. ONNEKSI olin ottanut kopion papereista ennen lähettämistä ( uroksen omistajien allekirjoitukset ja sirutusten tarrat ja allekirjoitukset ).

Päätettiin yksissä tuumin, että lähetän kopiosta kopion Kennelliittoon, eli laitoin sen menemään tiistaina iltapäivällä postiin, keskiviikkona kl. 11 aikoihin oli tullut koirarekisteristä viesti meiliin, että pentue rekisteröity ja voit käydä maksamassa nettipankissa ja torstaina postipoika kiikutti pentujen rekkarit postilootaan  :-)  ja, sain perjantaina lähettää rekkarit pentujen omistajille. Kuinkas moni onkaan rekannut pentuja kopion kopiolla ?!!!!?

 

Ja, jotain hyvää perään.

K-pennut olin esirekisteröinyt OmaKoiraan heti synnyttyä ( nämä siis onnistui, eli vika ei ollut miussa.. ) ja eilen, lauantai-iltana sirutettiin pennut, ja siruttaja naputteli sirunumerot sähköisesti miun koneelta kl. 20 ja heti perään lähetin pentueilmoituksen Kennelliittoon sähköisesti. Ja, kappas vaan, tänään, SUNNUNTAINA, tuli koirarekisteristä viesti, että pennut rekattu ja voit käydä maksamassa. OmaKoira toimii siis myös VIIKONLOPPUISIN !!! rekkarit varmaankin tulee tiistaina postilootaan.

 

ps. Pentue näkyi KoiraNetissä tiistaiaamuna ja postipoika kiikutti rekkarit myöskin tiistaina. Pennut rekattu siis sunnuntaina oikeesti.  Olipas nopeeta   :)

.

.