.

Pennunkatsojat, lauantai, osa 1: Tänään oli hulinapäivä, kun ensimmäiset pennunkatsojat kävi tutustumassa meihin ja Hilen ja Sinin pentuihin. Huomenna sama homma jatkuu. Eli, viikonloppu meneekin sitten tutustuessa uusiin labradorinomistajiin.

Kukaan ei ainakaan sanonut, että olisi pahasti järkyttynyt, kun meijät näki :) Eikä perunut varaustaan. Keno pääsi pihalla näyttämään kuin näyttelyssä esiinnytään ja sen jälkeen näyttämään, kuin niitä "riistoja" etsitään koko 45 kg massallaan, löydetään ja palautetaan mallikkaasti, eli sitä, mihin tämä rotu on kehitetty = etsimään ja noutamaan kuollutta ja haavoittunutta riistaa. Eihän se "show"linjan labradori ole tuulennopea, mutta monesti sen työskentely on tehokasta, kun ei juokse riistojen yli kovalla vauhdilla, vaan nenän käyttö on sallittua tässäkin lajissa :)

Ja sunnuntai, osa 2: Samat kujeet tänäänkin, eli pennunkatsojia riitti. Nyt taitojaan yleisölle pääsi vuorostaan näyttämään Visa ja uskonpa, että pari uutta innostunutta "harrastuskipinää" saatiin syttymään tuleviin koiranomistajiin. Näin toivon.

.

.

.