.

"Otto", Neptune's Legacy King Kong, reissussa "isolla kirkolla"...

.

6.12. Helsinki, HeV-14 näyttely, ( 98 labradoria - Keith Young, Englanti )

"Otto" --  JUN ERI 2 SA "PU 6"

Huikeeta !!!

Ensin suuren JUN-luokan toinen ( 14 ilm junioria ) ja isossa PU-luokassa 15 SA-uroksen joukossa Otto nousi epäviralliselle "PU 6"- sijalle, hups kukkuu :) Ja, tää "pieni poika" ihan tosissaan asuu täällä meillä. Kyllä kasvattaja saa olla taas ylpeä meijän Otosta.

.

7.12. Helsinki, V-14 näyttely ( 68 labradoria - Johan Juslin )

"Otto"  -- JUN ERI 3

Hienoa taas, Onnellisia ollaan.

Urosten suurin luokka taasen tuo JUN-luokka, 10 ilmoitettua nuorta poikaa ja Otto nousi kolmanneksi.

Nyt vaan odotetaan, että pieni matkalainen saadaan taas kotiin maanantaiaamuna :)... ja aletaan kasvattaa uutta karvaa kadonneen tilalle - Otto siis ihan kaljuna reissulla :)

.

Vielä kerran Suuren Suuret Isot Kiitokset menee Kuopion suuntaan Oton ensimmäisen vuoden menestyksestä. Oli niin lähellä, ettei koko Ottoa meille tule, kerran sen jo peruin, kun ei meille mahdu yhtään koiraa enää, mutta jokin siinä oli ja se oli pakko saada, Harrin siis piti saada se. Oltiin salolla jänismetsällä tammikuun 4 päivä, kun heti aamusta soi puhelin kesken kiivaan ajon ja Minna ilmoitti, että Inkun pennun on syntyneet ja kiva määrä uroksia...Minna on ottanut Ottoa ennakkoluulottomasti matkaan "isoille kirkoille" ja menestys on miun mittapuun mukaan ollut uskomatonta :) Ja, kasvattaja on saanut hyvää kokemusta uroskoirista. Seuraava jännitysmomentti on tietenkin PEVISA-kuvaukset, kuhan ikää riittävästi, huh.

Kiitos Kuopio, Kiitos Mannikaiset ja katsokaa "pussikaljaa" ja nauttikaa samppakaljaa... Ootte ihania.

.