20.3. Korpilahti, ryhmänly ( Kati Heiskanen ja 63 ilmoitettua labradoria yhteensä )

.

"Otto" Neptune's Legacy King Kong   AVO ERI3

ja huippuarvostelulla;

* Erinomainen maskuliininen uros, erinomaiset mittasuhteet, erittäin kaunis uroksen pää, lempeä ilme, vahva kaula, hyvä selkä, tasapainoiset kulmaukset, hyvä raajaluusto, oikeanlaatuinen karvapeite, tehokkaat voimakkaat liikkeet sivusta, edestä ja takaa, miellyttävä, eloisa luonne :)

.

Tein semmoisen "pika"reissun näyttelyyn tiukan kahen viikon työrupeaman jälkeen ja lähin heti Oton arvostelun jälkeen pois, vaikka veteraanit oli ilmoitettu mukaan - Hile oli autossa ja Arpa kotona ( kamala karvanlähtö vanhalla herralla, tosin täydessä turkissa on edelleen, sillä sitä karvaa on ihan riittämiin ja rasittavat pari viikkoa takana muutenkin )

.

Samalla Otto saa kunnian onnitella ensimmäisiä pentujaan, jotka tänään 20.3. täyttävät maagisen 1 vee. Nyt on Otolla hyvä syy röyhistellä karvaista, siis todella karvaista rintaansa :)  Niin se aika menee, kun vastahan Otto itse tuli meille ja vastahan sitä jännättiin terveystuloksia...

.

Suureksi suruksi menetimme edellisellä viikolla Vaakun ja mahassaolevan "Bampin" - elämä ei mene aina niinkuin suunnitellaan. Kovasti odotimme toukokuuta ja uutta pientä poronvasaa... eipä odoteta enää.. Onneksi näimme etes kerran syntymän ihmeen, kun Vaakku viime toukokuussa pyöräytti iki-ihanan Petteri Punakuonon.

.

.