.

Sinin synnytys lähenee, olemus muistuttaa laivaa, mutta saa nähä, mitä ja monta sieltä ensi viikolla putkahtaa maailmaan, mutta enemmän kuin yksi siellä on... ja, Sini muutti tänään "pennutushuoneeseen" asumaan ja odottamaan synnytyksen käynnistymistä ja itse jäin palkattomalle vapaalle viikoksi.

.

Mustille pennuille ( Emma ) lisättiin tilaa taas ja keltaiset pennut ( Lilo ) muutti tänään koirahuoneeseen mustien pentujen viereen. Saatiin taas hienot ja helppohoitoiset pentutilat aikaan pienillä järjestelyillä kummallekkin pentueelle. Mustien pentujen ulkoilut on jatkuneet päivittäin, kelithän lauhtui täällä Itä-Suomessakin suojan puolelle eilen. Mustat pennut on kaikki varattu ja jokaiselle on valittu jo oma pentu. Keltaiset pennut on "juntteja", siis valtavan kokoisia ja karvaisia "Arpoja", vapaana niistä on vielä yksi keltainen narttupentu tällä hetkellä.

.

Ja, Visa... Sehän on taas päässyt nauttimaan Idän hedelmistä oikein urakalla :-) . Eli, perjantaina ja sunnuntaina kävi iki-ihana Kora-tyttönen vierailulla tosi mielessä, nyt vaan odotetaan muutama viikko, seurasiko vierailusta vahinko?? Niin se vaan on, että meikä kielitaidottomana osaa hoitaa tämmöiset asiat ilman apua nykyään :) Hauskaa meillä aina on, kun kumpikaan ei ymmärrä, mitä toinen sanoo, mutta elekieli on aika hyvä, hau-hau, sanoi ajokoira...

.

Pari viikoa sitten kävi Arpan luona myöskin Idän hedelmä, eli Figa-tyttö, nyt vaan odotetaan sieltäkin, tuottiko vierailu vahingon...

.

Viime viikolla harrastettiin "seksiä" myös ihan oikeesti keskellä yötä :) , eli Una-tyttö käväisi Arpan luona puolilta öin, kun proge olikin noussut tosi korkealle ja tuli pikkuisen kiire astutukselle. / juu, meikäläisellä kun tuo herätyskello soi aamuisin kl. 3.15 , niin puolilta öin vierailut sekoittaa "hieman" yöunia....Mutta, toivotaan, että Unan vierailu tuottaisi myöskin jotain tulosta täällä  kertaa. ( päiv. 23.3. valitettavasti Una jäi tälläkin kertaa tyhjäksi - kolmas yritys ja kaksi eri urosta kokeillut - eli taitaapi olla jokin häikkä Unalla kun ei tule kantavaksi - )

.