.

Hyvää Joulua

ja

Rauhaisaa Uutta Vuotta !!

Hyv%C3%A4%C3%A4%20Joulua.jpg

Halolan väki toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Rauhaisaa Uutta Vuotta.

Palataan koirahommissa uusin tuulin ensi vuonna ja katsotaan, mihin nuorison siivet kantaa.

Kulunut vuosi on ollut uskomaton pikku-ukkojen kanssa, saatiin terveet lausunnot PEVISA-kuvauksista ja näyttelyssäkin menestystä ja onpa kumpikin saanut muutaman jälkeläisenkin jo. Lisäksi ikimuistoinen sydämen ultraäänitutkimus Taven kanssa, josta tuli terveen paperit myös :) Enpä olisi ikinä uskonut, että semmoiseenkin joudutaan. Kaikki "vanhat" edelleen voimissaan ja koiramäärä ennallaan, toki Hilelle tulee jo 14 v ikää, ajokoira-Riitulle 13 v ja "lörppähuuli"-Visallekkin jo 11 v, eli jotain lähivuosina on tapahtumassa, etenkin ajavan koiran suhteen - onko seuraava edelleen suomenajokoira vai muuttuuko rotu? - mutta, ajokoira tulee jatkossakin talosta löytymään.

Penturintamalla oli vuoden tauko, mutta elokuussa Alli sai tosi hienon pentueen pikkumusta-Iivon kanssa. Marraskuussa Helmille pentue Taven kanssa ja jouluksi syntymässä Tillylle kauan odotettu pentue Iivon kanssa. Näissä sitä riittääkin jännättävää tulevalle vuodelle, miten ne alkaa kehittymään ja saadaanko näistä uutta jatkoa Halolan kasvatustyöhön aikanaan.

Omat työkuviot muuttuu radikaalisti, kun kaikki haaveet toteutui ja aloitan 50% yhteiskunnan elättinä ja 50% jatkan entisissä hommissa. Mie oon niin onnellinen tästä asiasta. Mitähän sitä keksiikään uudella, lisääntyvällä vapaa-ajalla??

Suuret kiitokset kaikille teille, jotka vuoden mittaan autoitte pikku-ukkojen esittämisessä näyttelyissä - Kiitos :)

Mutta, näillä eväillä uuteen vuoteen.

.