.

Lolalla menossa 60:s vuorokausi ja vielä ollaan kaikki yhes koos, eli odotellaan rauhassa pentujen syntymää, mutta olen lomalla, niin poijille olikin tiedossa työntäyteinen treenipäivä.

Aamulla, siis meillä aamu on Aamu, kl. 8.00 aloitettiin hakualueelta. Pikku-ukoilla ( Keno ja Visa :)  tein 5 x varis metsäalueen reiluilla matkoilla ja hienosti tavarat sieltä löytyikin. Ja, samalle alueelle huomattavasti lyhyemmillä matkoilla Vitolle, jolle myös starttipistoolilla ammuskeltiin. Tosi tyytyväinen olen kaikkien palautuksiin, sillä tavara tulee käteen asti. Vitolle otin ekaa kertaa myös laahausjäljen alkeita, ja peräti toisella jäljellä hokasi mistä kysymys ja nenä painui jälkeä vasten maahan - hieno poika.

Ja, iltapäivällä, kun tuntui olevan vieläkin reenausenergiaa, niin lähettiin järvelle vettä tutkimaan. Matkassa siis pikku-ukot ja Vito. Vito ekaa kertaa oikeessa järvessä ja sinnehän se pikku-ukkoin perässä hyppäsi niinkuin olisi ikänsä uinut ja tekniikkakin heti hallussa, ui siis koiraa :)  Otin jokaiselle muutaman vesimarkkeerauksen dameilla ja Vito siis teki senkin ihan ekaa kertaa ja hienosti tekikin :) Jäi taas hyvä maku suuhun, kun nuo "näyttelypuffet" niin tykkäsi tehdä hommia.

Ai niin, jos joku luulee, että reenataan vaan silloin kun tänne kirjuuttelen, ei. Kyllä myö jotain pientä tehdään sentään hiukka useammin....

- Viton elämän eka vesinouto - ei hukkunut koira eikä dami :)

- sieltä se tulee - myös järvestä dami käteen asti :)

.