.

Sunnuntaina 25.10. illalla Polvijärvellä sijoitusnarttuni "Lyyli", Halolan Aiku Ihana, jäi iltakävelyllä ollessaan auton yliajamaksi. Koira oli omistajansa kanssa lenkillä, hihnassa ja heijastimilla varustettuina, tien reunassa, kun yhenäkkiä tulee auto kovalla vauhdilla ja osuu Lyyliin - kova pamahdus -  lennättäen Lyylin kauas ojanpenkalle !! Auto jatkaa matkaa, eikä pysähdy, vaikka törmää liki 35 kiloiseen koiraan - ei voi olla huomaamatta !!

Lyyli sinnitteli viikon ajan, kunnes eilen ei enää jaksanut, vaan nukkui ikiuneen. Kukaan ei voinut pelastaa Lyyliä - ei kaksi ammattitaitoista eläinlääkäriä viidellä eläinlääkärikäynnillä, ei omistajan kaikkensa antanut hoito... Menetys on iso omistajalle ja tietenkin myös minulle.

Kuka voi olla niin edesvastuuton, ettei pysähtynyt, kun tajusi jonkun jääneen auton alle ???

Asia on poliisitutkinnassa ja toivottavasti yliajaja saadaan vastuuseen tapahtumista. Onneksi Polvijärvi on niin pieni paikkakunta, että kaikki tuntee toisensa ja auto lommuineen tulee varmasti vielä päivänvaloon... Nyt toivotaan, että kuski tulee tunnontuskiin ja ilmottautuu itse poliisille.

Voimia Katjalle ja perheelle kestää tämä menetys :(

Lyyli oli liian hyvä elämään kauemmin kuin 1,5 vuotta.

 

.